2023-01-11 1414 瀏覽
筲箕灣街頭香到街尾串燒 因為佢一間店 搞到呢到 keep住煙霧離漫 平時中午冇人 通常夜晚開始多人排隊 等緊旁邊pancake果時 見到都幾多人買串燒 吸引左我試試.⭐️雞/牛/豬串燒$14 如果點⭐️招牌沙嗲飯$48 有各1串圍番叫飯都係加$6 所以直接試哂3串叫飯佢地用外賣盒裝住 ok多沙嗲汁 同埋菜😋醬汁係佢重點 夠辣 重沙嗲味 會食到好多花生香料粒粒👍🏻最鐘意豬肉串燒 佢肉質最腍 而且最入味🤦🏻‍♀️牛肉好硬 咬唔到 唔多講如果你唔鍾意食豬肉 可以食雞肉如果下次比我選擇 可能我會揀3豬 或2豬1雞🔥今次串燒叫咗小辣 冬天食 都辣到有小小出汗.雖然佢幾好食 醬汁都特別但我最鐘意都係港式蜜糖沙嗲汁🤣.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_筲箕灣.#印尼沙爹屋 (筲箕灣)地址:筲箕灣筲箕灣東大街76D地下.⭐️評分:味道:3.5/5 串燒keep住煙到旁邊店舖🤣牛肉1.5分環境:-/5服務:-/5抵食:3.5/5.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝你嘅支持🙏🏻一齊見證我脂肪成長.‼️想睇更多資訊‼️呢邊有貓貓睇:@hkfuncatr
圍番叫飯都係加$6 所以直接試哂3串叫飯
雖然佢幾好食 醬汁都特別
但我最鐘意都係港式蜜糖沙嗲汁🤣
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_筲箕灣
#印尼沙爹屋 (筲箕灣)
地址:筲箕灣筲箕灣東大街76D地下
‼️想睇更多資訊
‼️呢邊有貓貓睇:@hkfuncatrecord
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #香港美食 #筲箕灣美食 #串燒 #沙嗲