2016-10-11 2354 瀏覽
一開始 ,帶入房既員工只系帶我去房,一句說話都冇講,就一秒消失左(哩樣野比起"新way"既服務態度就差好遠)😑一入房我覺得好暗,得兩個細射燈仔,令眼好吾舒服,連餐牌都睇得吾清楚,房入面裝修更加吾洗講,系冇裝修可言!!!!天花都冇!😖點歌系冇得用遙控,要行黎行去,點解吾用佢個手機app?!因為wifi系經常斷線,用左半個鐘之後更是完全連吾到wifi!!!😠😠😠再講下啲野食,真系冇特別,冇味份量又少,仲要等半個鐘以上,不斷有服務員出出入入,因為佢地送錯餐入錯房!😒😒跟住房入面冇餐具,叫人拎都要等半個鐘都吾黎,好再另叫一個拎都要等五分鐘 😠米線都變烏冬!走更加吾洗講,冇人會同你拍招呼,基本待客禮貌都冇!咁樣既價錢,咁既態度,真系由入去燥到走!我以後吾會再幫襯!完!

走更加吾洗講,冇人會同你拍招呼,基本待客禮貌都冇!

2016-10-10