人客讚我個team人good job,大家過關,開心之餘咪同幾個同事出來慶祝一下上一次我們去盛x,好味是好味了,不過太貴lu,一碟肉最平都成$70 $80左右,每人分一件到,好喇利,無法盡興 最後都係去番蒲鍋食放題把啦…我以前去食過,D肉素幾得,好新鮮!大班人食都係食放題好,唔駛計住計住….今次我地人多有一個免費,又有刺身海膽送,仲多左一盤壽司拼盤,感覺真的很著數!以價論貨,真係好得!尤其安格斯牛粒非常好味,侍應教我厚的放中間燒,燒出來效果好好,我只加了少少,超掂!霜降牛肉他們說即是貴價酒店buffet的和牛,效果亦好,隔離食火鍋,不停聽到他們說d火鍋野食很正,我下次都試下火鍋先得,不過最好笑他們成日望過來,仲話下一次要試燒肉放題喎個三色醬料不要也吧,鬼咁難食難為我個fd仲同佢成碗日式燒汁,得個甜字,我介左甜野,覺得salt或black pepper已ok,d日本燒鳥都係咁ka wo雞柳: 好味,鱔片新鮮,D蝦最正,是海蝦,好新鮮,最衰無晒魷魚鬚,too bad….茄子: 燒極都攪佢唔掂,濃晒牛舌: 厚薄剛好,夠牛味 金沙骨: 燒極唔熟,最後掉埋豬腩片:非常好,我不喜歡趣口,略

個三色醬料不要也吧,鬼咁難食
雞柳: 好味,鱔片新鮮,
D蝦最正,是海蝦,好新鮮,
最衰無晒魷魚鬚,too bad….
茄子: 燒極都攪佢唔掂,濃晒

牛舌: 厚薄剛好,夠牛味
金沙骨: 燒極唔熟,最後掉埋

豬腩片:非常好,我不喜歡趣口,略燒吃加少少excellent
整體都好,好在任食任飲汽水,食物素又ok高,唔駛就住就住叫,一定有下次!

2010-04-22
慶祝紀念