2022-07-10 524 瀏覽
一個好療癒既漢堡包外表,好整齊,顏色好鮮艷吸睛,唔會過大或過少。一咬落去,俾塊漢堡噴出來的肉汁辣親個嘴,印象深刻….😅😅🤣 好有肉味,個汁既酸味好balance,洋蔥有微微辣味,酸瓜係厚切我特別喜歡。如果生菜多啲更好,因為夾喺入面嘅生菜已變軟身,食唔到爽脆口感有啲可惜,因為聽講佢用既菜都高質。張紙幾厚身,兜着食唔會咁呢Hea。食完感覺唔會heavy, 因為有d burger 店食完個胃會有野urgh返上黎,唔太識形容,試過嘅就會明。呢間舖之前經過幾次冇入去嘅原因,因為覺得座位好少, 個位比較casual唔算舒服個種,環境好暗。但今日經過冇人,快快食完又係OK嘅,應該會encore!