2021-01-03 739 瀏覽
唔知係咩原因,點解啲服務態度咁差,特別係企門口紮馬尾,裝束似經理嘅女士,可惜睇唔到名牌,如果唔係會直接打上佢哋公司投訴😵可能因為我哋用app訂枱有半價,覺得我哋係乞兒😂所以果位女經理由接待我哋入座,到我哋走嗰陣都係無service可言,零greetings,我哋走嗰陣,行過佢身邊,佢淨係同另一個同事喺度傾偈打牙鉸,正常見到客人走應該講聲拜拜,呢啲係第一日出嚟做嘢都應該會識嘅基本工作態度。🥲請尊重自己嘅職業🥲食物上枱嘅時候,感覺到啲侍應好Green,正常應該會講一句慢用、或者講一講個菜式名,佢地都無。到埋單嗰陣,都係多謝都冇聲。可能係因為上層管理出現問題,導致對下屬嘅培訓都不足,上梁不正下梁歪,所以成間餐廳嘅態度都係不知所謂。唔知道係咪呢間連鎖餐廳嘅風格,我幾年前去海港城嗰間分店食,啲侍應態度又係好差。佢哋咁嘅價錢,同埋中規中矩嘅食物質素,我喺太古城有更加多選擇,所以唔會再幫襯😩

2020-08-15
生日