2020-03-10 437 瀏覽
6:45pm來取外賣,門口有6個人圍住個counter,又唔似排隊,又唔係安排入座,我越過呢班人話想攞外賣,一位疑似經理嘅男士就好冇禮貌兼黑口黑面咁手指指叫我去人群後排隊,好老實啦,我真係睇唔到乜嘢叫隊尾囉,因為亂晒咁企,跟住突然喺嗰一堆人入邊,有2個人指住入邊嘅侍應要求入座,原來位於counter外的人,有人攞外賣,有人要是堂食,侍應就多啊,餐廳內都是吉位,就喺門口嘅男人安排不善。麻煩你哋PizzaExpress安排係門口嘅,搵個有禮貌、態度良好、又能夠快速處理事務的人。我之前未幫襯過元朗這間PizzaExpress,所以我唔知道佢哋嘅出品係點樣,適逢今日有週二快閃外賣優惠10吋 La Reine 皇后簿餅 $50 原價$133材料:豬肘肉、蘑菇、橄欖、馬蘇里拉芝士及蕃茄醬可能攞外賣時嘅不歡,導致食不知味,個Pizza底有啲似薄嘅農夫包,餡料一般般啦!當作普通一件扁左嘅Pizza味嘅麵包。
材料:豬肘肉、蘑菇、橄欖、馬蘇里拉芝士及蕃茄醬
2020-03-10
外賣自取