最近不停找良心食店幫襯,呢一間可算是數一數二好食!我地兩個人叫左一咸一甜既野食,呢個係和牛漢堡丼。的確,佢份量係細左d,不過一食落去係勁驚訝我只係食左啖飯,個牛肉味濃到好似食緊牛肉咁!好好食!日本米煙煙韌韌,我覺得個飯已經有8分!再加埋蛋汁同和牛,我明白點解要呢個價錢,因為真係一分錢一分貨黎到呢度一定要叫pancake 啦,我叫既係水果pancake,而佢會按依加當造既係水果黎比你,今次係水蜜桃🍑一黎到,見到個❤️HK已經好開心第一啖我先試下個醬同pancake,係開心果味唔係度度有咖~我個人超級喜歡!佢個pancake 唔係梳乎厘個d,但都唔係熱香餅個d。呢個pancake味度我第一次食!好特別又好味!好似有少少蜜糖味喺pancake 入面咁,就咁食個pancake 已經好好味加埋水蜜桃🍑perfect ~
最近不停找良心食店幫襯,呢一間可算是數一數二好食!

我地兩個人叫左一咸一甜既野食,呢個係和牛漢堡丼。

的確,佢份量係細左d,不過一食落去係勁驚訝

一黎到,見到個❤️HK已經好開心
第一啖我先試下個醬同pancake,係開心果味
加埋水蜜桃🍑perfect ~
  • 和王牛漢堡丼
  • 開心果水蜜桃米粉班戟