2021-01-19 956 瀏覽
今年嘅第一餐生日飯就係我老友記同我一齊食,我地揀左尖沙咀嘅paper moon,呢間我都經常食,一嚟靚view,二嚟嘢食味道不錯,冬天比夏天好坐outdoor暖暖地,夏天就見意返左入面會好啲今次叫左黑松露意大利飯,飯粒軟硬適中,risotto通常係偏硬身少少一粒粒有口感,好香嘅松露味因為老友記係唔食牛的,所以叫左個魚,脆脆嘅外皮加軟滑嘅肉質,但醬汁方面唔多味,本人較鐘意濃味嘢今次反而個他他比較失色,因為唔知係咪牛油果嘅關係,搞到成個他他好水pizza我地叫左煙肉口味,不過不失無乜特別!總括嚟講都ok,但如果比起我之前食就失色左少少,不過依家商場搞活動,價錢嚟講就非常實惠!有coupon抵好多!
pizza我地叫左煙肉口味,不過不失
無乜特別!