2019-12-09 716 瀏覽
已經路過過呢間舖幾次,每次路過都會諗用呢一個日子嚟改舖名,都幾特別。於是就同朋友約埋嚟試吓啦!一入到去,抬起頭就會見到好大好靚嘅月球燈🌖,如果夜晚嚟食應該都幾有氣氛。本身同朋友想食C7黑椒牛柳嘅,不過入座就話無哂,咁就試C8牛肉眼扒啦。本身都好期待可以有幾好食呢,但當見到個賣相,已經心諗:茶餐廳扒咁嘅樣嘅?再開始切嘅時候,發覺切都好難切開。食嘅時候,啲筋多到... 咬都咬到攰,同埋份量都唔多,食完之後只係有5成飽... 諗住嚟食飽嘅話唔好諗住一個main就可以食得飽。另外,嘢飲都係包埋嘅,但係就從來無職員提過我地要order。唔係朋友醒起嘅話睇嚟就會miss咗杯嘢飲啦。總括而言,午市加埋一要$96比呢啲質素嘅嘢食就真係唔會再考慮嚟,晚市嘅話就要再諗吓。

香煎牛肉眼扒,脆薯角,香草紅酒燒汁

2019-12-01