2020-01-03 442 瀏覽
元旦日黎YOHO純壽司食飯真係會排到七彩,好彩有download定個app一早拎好飛,預岩時間落黎等叫號,輕輕鬆鬆就入到座了。二人前盛盒$178每款壽司兩件,魚生都比在餐目上單叫的壽司大件,魚生厚切啖啖肉而且非常新鮮。當日最令我滿意就係燒鰻魚,外皮燒得好脆,食落香口帶火灸的獨特燒烤味,鰻魚肉亦不會太鬆散,一大片鰻魚放入口,好似食緊鰻魚飯咁。而赤蝦、赤身吞拿魚同油金魚都非常對板,食落好新鮮。不過墨魚略為太大舊,比較難咬開,小D牙力都搞唔掂。軟殼蟹龍之卷 $78呢個卷又係我地每次黎必叫,燒得香噴噴既鰻魚包著飯和炸軟殼蟹,超級好味。南蠻烤雞 $58一碟有5件大大件的炸雞,但我略厭外皮太硬,不太合我口味。貝類三吃 $34帶子,赤貝和象拔旁都好食,可以一試。埋單3百幾蚊食到呢個質素,我諗真係可以撤底到元氣day goodbye!

二人前盛盒$178

軟殼蟹龍之卷 $78

南蠻烤雞 $58
一碟有5件大大件的炸雞,但我略厭外皮太硬,不太合我口味。

貝類三吃 $34
帶子,赤貝和象拔旁都好食,可以一試。