2019-03-16 985 瀏覽
每週都會有一日返太古坊開會,我諗糸鰂魚涌返工既香港市民都知道,糸鰂魚涌食lunch就好似地獄咁...有得食就好食喇,唔好咁多揀擇、唔好咁多要求,你食飯你估個個都想食飯咩⋯⋯好喇,點解會選擇依間銀杏時光,第一,打電話book位有免費餐飲,第二,有自助沙拉及餐湯(我好喜歡食沙拉),第三,有班耆英糸度工作,因為我覺得老而不休係好值得欣賞🧓🏻👴🏻👵🏼講返野食先,佢哋午市套餐非常多,其實我好想食牛排餐,但是星期二優惠套餐係雜扒套,咁唯有照食,我個人比較慳家😁其實肉肉肉真係無乜好講,成個扒我最欣賞條腸,又長又脆口😆其他就一般般啦⋯⋯各位黎依度食飯無人會催你走,想坐幾耐都無問題,但要包容一下班老友記,年紀有返咁上下,記性一定差緊D,落錯單必會出現,所以如果係執著L就請繞道...

2019-03-12