餐廳: Harbour Grand Café
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
尼間海逸酒店由我同老公相識既第一年生日就來吃了老公的至愛也變成我們每年生日他或我就來一次吃個自助晚餐🥣我和老公最愛吃這裡自助餐的生蠔、鵝肝和片皮鴨每次來都會吃的。這間每次都有折扣優惠,今年有65折,之前大概7折左右吧晚巿自助餐時間6點半到10點真的可以慢慢吃如果想靠海邊座位就先訂座基本上好多年都坐差不多位置今年來沒有了鵝肝變左煎鴨肝還要限每次拎2件不過即煎既關係也不錯👍🏻鴨肝夠大入口即溶另外排隊必拎既片皮鴨好吃😋鴨皮夠脆同埋即切夠新鮮生蝦夠大隻超甜生蠔水準沒變也夠新鮮龍蝦也夠大隻三文魚也夠厚同鮮甜今年除左牛仲多左羊肉不過我還是喜歡吃牛的所以沒試雪糕沒變還是moevenpick12款口味每款我都咁喜歡最愛吃咖啡☕️同焦糖想清新點有水果 、冧酒等口味另有配料可加今年甜品比之前好食左好多款款都無失望全部食晒落肚想吾肥都難焦糖燉蛋意大利慕絲杯極推食左2杯忍吾住而栗子🌰同朱古力蛋糕都好正啊甜品細細件可以食多幾款水果都夠新鮮食到好飽之制仲送每人一客燕窩燉鮮奶不過燕窩就略少燉得夠滑,不過好飽食吾晒另外依家多左自助飲品區有咖啡☕️茶同果汁🍹 以前沒有只有每人一至兩杯飲品又改善左不錯吃得好滿足
尼間海逸酒店由我同老公相識既第一年生日就來吃了

雪糕部12種口味

雪糕沒變還是moevenpick12款口味

每款我都咁喜歡

最愛吃咖啡☕️同焦糖
想清新點有水果 、冧酒等口味
另有配料可加

甜品細細件可以食多幾款
水果都夠新鮮

燕窩燉鮮奶

食到好飽之制仲送每人一客燕窩燉鮮奶

不過燕窩就略少燉得夠滑,不過好飽食吾晒

不錯吃得好滿足
2018-02-25