久唔久就會突然想食中菜😍 其實都無話特鍾意邊間 所以都係間間都試下 今次同都好鍾意食中菜嘅朋友試係奧海城嘅樂天經典.好鍾意佢呢度好多都有得揀餸菜嘅size 細食大食又岩 人多人少都可以自己就😌我地就咩都想試下所以即使大食都全部嗌哂s size😙🙈上枱發覺s size都唔野少 大概for 2-4個人都得👍🏿一黎嘅前菜唔係例牌嘅花生而係栗子🤤😍💕💕💕💕.古早魚香老鼠粉煲(小) ($98)似乎係佢地嘅招牌 所以一開頭就拍板要左一上黎好熱辣辣呀好正 上菜姐姐仲好好幫我地撈埋 一邊提醒我地要襯熱食先好食💕入面好多料 有超爽嘅蝦仁 滑溜溜嘅老鼠粉口感好得意感覺唔會好滯又幾飽肚 不過有些少過鹹.阿婆蕃茄炒蛋 ($60)d蛋炒得超滑 蕃茄又夠淋 同埋好多汁 用黎撈飯一流😍只係一上枱唔熱😢扣左少少分.手剁馬蹄鹹蛋蒸肉餅 ($72)肉餅比較薄 同埋蒸得過耐硬左😣.青芥末蝦球(小) ($135)雖然係細 都有6大粒蝦球😙粒粒都超大粒青芥末好正 好似平時wasabi會慢慢攻鼻 好鍾意呢個咁新穎嘅配搭💚仲有芒果同蟹籽 食落真係好清新 會忍唔住狂食😙.金銀蛋浸時蔬(小) ($83)時蔬好嫩好好食 唔會有渣!😌 個

我地就咩都想試下所以即使大食都全部嗌哂s size😙🙈
一黎嘅前菜唔係例牌嘅花生
而係栗子🤤😍💕💕💕💕
前菜

古早魚香老鼠粉煲(小) ($98)
似乎係佢地嘅招牌 所以一開頭就拍板要左

入面好多料 有超爽嘅蝦仁 滑溜溜嘅老鼠粉口感好得意
感覺唔會好滯又幾飽肚 不過有些少過鹹
古早魚香老鼠粉煲(小)

阿婆蕃茄炒蛋 ($60)
d蛋炒得超滑 蕃茄又夠淋 同埋好多汁 用黎撈飯一流😍
只係一上枱唔熱😢扣左少少分
阿婆蕃茄炒蛋

手剁馬蹄鹹蛋蒸肉餅 ($72)
肉餅比較薄 同埋蒸得過耐硬左😣
手剁馬蹄鹹蛋蒸肉餅

青芥末蝦球(小) ($135)
雖然係細 都有6大粒蝦球😙粒粒都超大粒
青芥末好正 好似平時wasabi會慢慢攻鼻
好鍾意呢個咁新穎嘅配搭💚
仲有芒果同蟹籽 食落真係好清新 會忍唔住狂食😙
青芥末蝦球(小)

金銀蛋浸時蔬(小) ($83)
時蔬好嫩好好食 唔會有渣!😌 個湯底都好清甜 好味🤤
金銀蛋浸時蔬(小)

檸檬薏米水 ($15)
做緊promotion所以15蚊好抵嗌😆
清清甜甜酸酸好解渴 薏米好多 正👍🏿
檸檬薏米水

前菜
古早魚香老鼠粉煲(小)
青芥末蝦球(小)
金銀蛋浸時蔬(小)