2020-11-06 2068 瀏覽
LA PÂTISSERIE des IDÉES荔枝角D2 place Pistache Framboise 開心果紅莓慕斯😍😍😍Pistache mousse, raspberry cream , almond開心果 fans, 雖然有啲驚有紅莓會蓋過左...食落吾膩好正, pistache and almond lover 😍😍Tarte aux fruita 海鹽焦糖果仁塔😍😍Salted caramel sauce, nuts, almond tart雖然今次傻仔左放左入雪櫃,更硬。都係好好食既Hazel signature 朱古力 😍😍😍Hazelnut chocolate crunch & mousseSignature必食 thanks,mousse 正Nama cheesecake 軟芝士買左先知有 pineapple 好彩吾係我食 🤪 會再 encore 下次試法式千層酥Mille-feuille
LA PÂTISSERIE des IDÉES
荔枝角D2 place

Pistache Framboise 開心果紅莓慕斯😍😍😍

Tarte aux fruita 海鹽焦糖果仁塔😍😍
雖然今次傻仔左放左入雪櫃,更硬。都係好好食既

Hazel signature 朱古力 😍😍😍
Signature
必食 thanks,mousse 正

Nama cheesecake 軟芝士
買左先知有 pineapple 好彩吾係我食 🤪