2020-03-09
今次去試左想食好耐的新麻蒲bbq,地點非常方便,係銅鑼灣地鐵站C出口對面就係。餐廳座位寬敞舒適,一入去就見到韓燒的抽油煙管😚😚我地兩個人都好肚餓就叫左個牛肉套餐!牛肉套餐有包括特級霜降牛肉、秘制牛肋骨、LA牛肋骨,仲有個韓式拼盤同部隊鍋🥘一點完野食,就會先放個燒肉盤,會整個泡菜蛋卷🤤燒到蛋漿蛋金黃脆口,超級吸引🥴除左個蛋卷之外,仲有其他小菜可以食著等!燒肉拼盤份量都適合二人用,我地好快就燒左牛肋骨,用左秘制醬汁的牛肋骨,有甜甜酸酸的味道,好開胃口,佢每塊都好大塊🙆🏻♀️好快食曬就去燒特級霜降牛肉,牛肉都非常快熟,用生菜包著,再點上辣椒醬,口感爽脆清甜👍🏻👍🏻除左燒牛肉之外,仲有蝦同蔬菜🥬部隊火鍋的材料也非常豐富,份量非常多,賣相非常吸引,就算食曬燒肉都食得曬成個部隊鍋🤤🥘食燒肉邊可以冇飲品,今次冇叫到燒酒,飲左d健康嘅果醋😍叫左青金桔果醋,當食得太多野個陣飲啖,就非常清新😚之後可以繼續食🤣
餐廳座位寬敞舒適,一入去就見到韓燒的抽油煙管😚😚
我地兩個人都好肚餓就叫左個牛肉套餐!