2023-01-29
-泰濃麵🍽-頂級安格斯牛肉船湯 $92湯麵可以自選湯底同麵🍜麵有河粉/金邊粉/薯粉/黃麵/飯大家可以自由配搭😉牛肉小編覺得一定要配船湯先食到係咪正宗🤣船湯的確好濃味係超香配埋入口即溶既安格斯牛🥩正👍薯粉好煙韌而且好掛湯成碗湯清哂咁濟🫢-卜卜蜆冬陰功湯 $92蜆都算幾大隻同非常鮮甜亦冇乜食到砂😌卜卜蜆同冬陰功最夾😋冬陰功湯本身都有蝦/青口/蟹柳配料而湯酸辣適中又係可以飲哂個湯🤣-泰式炸腩仔 $88本身想食曼谷好出名既炸燒腩仔竟然見到呢度有即刻試!不過就同想像有d出入因為佢切法係一片唔係一舊長方形咁個口感就咁好會好似豬頸肉咁就😂但味道係唔錯既😋-青檸梳打 $18跟餐飲品有得平d! 食完咁重口味一定要叫青檸梳打fresh下😌爽!-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 尖沙咀樂道7號嘉樂大廈地下A舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_尖沙咀#foodieluveat_泰國菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodb
泰濃麵🍽
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_尖沙咀
#foodieluveat_泰國菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #泰國菜 #泰式船麵 #船麵 #冬陰功 #泰式小食 #尖沙咀泰國菜 #樂道 #泰濃麵 #泰國