2020-12-25 909 瀏覽
平時對印度菜情有獨鐘, 除左重慶大廈之外, 網上睇過多好評, 仲要係有素食, 所以就約朋友dinner試下店內座位頗多而且舒適, 而且每張座位都有先擺放一枝礦泉水Paneer Tikka(2 types, 6 pieces) @$ 95由於meau都不是英文, 問左店員推介小食, 就推介左呢款mix口味tikka( ͡° ͜ʖ ͡°)賣相似豆腐但口感被豆腐硬一點, 唔單止賣相吸引精緻, 點醬食口感不錯! 而醬料夾雜了masala, yogurt等材料, 雖然中東食物偏辣但呢個小食只有好輕微既辣度Garlic Naan (Butter)@$30小妹我至愛🤩, 係傳統既蒜蓉烤餅, 本身塊餅就無咩味, 要點醬就好啲, 而醬料偏奶油口味多Saag Paneer @$85泥個泥度先知得醬料無飯, 醬料味道好傳統, 口味同tikka就差唔多; 最後醬料就點烤餅咁食(^ω^)Special Dum Buyant@$95小妹我好鐘意印度既長米, 口感好乾爽, 不過可能食完濃味既醬料, 感覺飯既味道就比較淡; 而食唔慣印度菜既朋友就覺呢個飯有啲似牙膏味(゚∀゚)印度菜就是賣相吸引色彩好相比其他印度餐廳, 呢間

店內座位頗多而且舒適, 而且每張座位都有先擺放一枝礦泉水

Paneer  Tikka  (2  types )  (6pcs)

Garlic Naan (Butter)@$30
Garlic  Naan  (Butter)

Saag Paneer @$85
Saag  Paneer

Special Dum Buyant@$95

印度菜就是賣相吸引色彩好

相比其他印度餐廳, 呢間既印度菜性價比較高!
味道亦都好傳統(*'▽'*)

2020-10-23
Garlic  Naan  (Butter)
Saag  Paneer