2020-09-11
呢間餐廳之前同朋友仔一直都想試,之前行過超多人等位。襯收工時間就即刻同朋友仔去試咗啦!首先講吓環境先啦!一入到去超有氣氛㗎~ 全間餐廳都係以木嘅顏色為主元素。佢個餐牌都好得意㗎!同一般嘅台式火鍋店好唔同!氣氛超級加分。我同朋友仔都勁鍾意打邊爐,一直心郁郁想打返次~但屋企要準備呢樣果樣真係極級麻煩。今次終於嚟到呢一間特色台式火鍋店打邊爐好興奮呀🥰喺食物方面,我哋嗌左個餐廳嘅招牌夫妻鍋!員工都超級有禮貌又叫我哋小心熱上菜又超級快!吃貨出動啦💯首先個湯底一嚟到就聞到好大浸香味,好幸福啊!開頭飲咗啖湯,有少少甜少少辣勁過癮😋入面仲有勁多鴨血同埋凍豆腐👍🏻好足料㗎牛肉同埋其他配料都唔野少!望落去好新鮮,食落都唔差㗎‼️特別要講下佢個美國頂級肥牛,牛肉味香濃!肉質都超級柔嫩㗎超級加分要特別講吓佢個貢丸咬口十足,彈牙到爆👍🏻味道層次豐富,充滿着肉汁添☺️又要講返句好幸福啦🥰另外,我哋充滿着期待嘅餃子都正常,味道都可以!成個套餐有唔同嘅嘢食肉類,蔬菜類,丸類,魚皮,紅薯粉等配料!真係超級豐富🥰兩個女仔食係捧住個肚出去㗎‼️全部加埋都只係$388!好抵食呀😋等我mark低佢做日常飯堂💯仲有佢仲可以轉做單人火鍋
牛肉同埋其他配料都唔野少!
兩個女仔食係捧住個肚出去㗎‼️全部加埋都只係$388!好抵食呀😋等我mark低佢做日常飯堂💯仲有佢仲可以轉做單人火鍋!喺疫情之下想衛生嘅你就啱晒啦💪