呢間Cafe成功營造出歐陸式感覺嘅感覺,雖然地方唔大,但都做到親和力高得來又不失雅典~ 在場仲有坐係地下嘅位置,無論你係想有fine dining 嘅感覺定係同朋友輕鬆傾吓都適合架! 最喜歡當然係各款用心嘅擺設,不論係枱櫈餐具定係Menu,都係別有用心,勁打卡able ah ~ 打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸📸📸.5 /5Environment : 📸📸📸📸 /5 Price 💵 一般我對Cafe嘅食物標準都會降低少少,不過呢度嘅嘢食同好食嘅餐廳有得比! 好值得期待架~西班牙火腿水牛芝士薄餅 ——— $158睇返相都feel到個個cheesy嘅感覺 ! 估唔到呢個價錢食到水牛芝士嘅pizza ~ 雖然Pizza唔大份,不過餡料充足,西班牙火腿同水牛芝士簡直係絕配! 北海道海膽帆立貝幼蛋麵 —— $198 勁有意外嘅意粉! 食過好多唔同嘅海膽意粉同搭配,呢個面係我食過最深印象嘅! 喜歡海鮮嘅你一定唔可以錯過,帆立貝勁大隻煎得剛剛好,個人覺得一人分係夠嘅,上面仲有新鮮海膽做搭配,性價比你講算唔錯! 燒烤醬手撕豬肉漢堡 —— $148 食肉獸嘅恩物,

打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸📸📸.5 /5
Environment : 📸📸📸📸 /5

Price 💵

西班牙火腿水牛芝士薄餅 ——— $158

北海道海膽帆立貝幼蛋麵 —— $198

燒烤醬手撕豬肉漢堡 —— $148

食肉獸嘅恩物,燒烤醬勁香,手撕豬肉好林好容易入口,加入burger入面勁夾,個人覺得醬汁稍為過多有小小heavy , 不過整體來講我都覺得好好食!

Sor berries ——— $72
Tropical Sunshine ——— $72

兩杯唔同味道嘅Smoothie , 莓味比較甜,另外一杯菠蘿味就比較清新,總括嚟講都係好好飲smoothie , 唔會太過水亦都唔會太稠,沙冰嘅部份拿捏得唔錯~ 都推薦大家試吓嘢飲嘅!

推薦值: ⚜️⚜️⚜⚜️⚜️/5
樣樣野都讚到咁當然係滿分啦,勁推薦大家去!

-Useful tags for you 💓
#tthkfoodie #tthkcafe