2022-10-11 377 瀏覽
幾個月之前嚟過,成日都想再嚟,終於安排到時間,今次嚟水準冇跌一樣咁正之外,仲有驚喜,甜品超正,一定要試😍📌古法烤黑毛豬雖然唔知古法烤特別之處,但從味覺上感覺到比一般烤更香口,表面亦比較多微燶,豬肉係全熟,但一啲都唔覺得韌,又厚又大塊,見到已經流口水,當然仲有餐廳標準配菜烏冬同自家製大蝦片,滿足。📌美利堅合眾國草飼牛扒牛扒在3成5成定7成熟中小編揀咗5成,碟上都仲有啲鮮血,真5成,正;肉質鮮嫩多汁,配上少少咸嘅芥末醬,味道更豐富;餐廳標準配菜烏冬同大蝦片亦了少不了,食過回味再回味。📌好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比蕯⋯⋯咩叫減肥衣度啲比蕯薄似餅乾,明顯比蕯上面嘅料先係主角,今次有超邪惡嘅咸蛋,咸蛋味同芝士味互相沖激味蕾,超正,再加上牛油果平衡味道,又有蟹肉增加口感,食極唔厭。📌73.5%朱古力最好味朱古力味好就一定,今次換咗靚靚杯碟,不斷改進,讚👍📌亞熱帶菊花茶熱情果加菊花冇相像咁好,但仍然可以一試📌日本柚子芝士蛋糕柚子味甜清爽,配在芝士蛋糕,芝士蛋糕控一定喜歡📌茫茫人海遇見你嘅途中夾雜住又酸又甜上枱前一直期待,上枱見真係超靚賣相,獨創抵讚,味道真係酸酸甜甜但酸甜度比例剛好,小編上次嚟都未有,今

📌古法烤黑毛豬

📌美利堅合眾國草飼牛扒

📌好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比蕯⋯⋯咩叫減肥

📌73.5%朱古力最好味
朱古力味好就一定,今次換咗靚靚杯碟,不斷改進,讚👍

📌亞熱帶菊花茶
熱情果加菊花冇相像咁好,但仍然可以一試

📌日本柚子芝士蛋糕
柚子味甜清爽,配在芝士蛋糕,芝士蛋糕控一定喜歡

📌茫茫人海遇見你嘅途中夾雜住又酸又甜
上枱前一直期待,上枱見真係超靚賣相,獨創抵讚,味道真係酸酸甜甜但酸甜度比例剛好,小編上次嚟都未有,今次見到喜出望外,必食😍
日本柚子芝士蛋糕
茫茫人海遇見你嘅途中夾雜住又酸又甜