2025-05-27
今次揀左Set B 慢慢食夠120分鐘🤣🤣湯底有眾多選擇 今次試椰皇雙子鍋🥥 椰香濃郁 沙茶鍋香濃惹味 各有特色😜澳洲M7牛胸腹, 澳洲穀飼卡樂beef,牛板腱全部都係任食 每款望落去嘅色澤都好均勻 亦都唔會過肥過瘦🙌🏻🙌🏻 另外日本鹿兒島茶美豚梅肉都好好食 !👍🏻👍🏻肉質彈牙鮮嫩 😚呢度仲可以無限甘飲廢水!個人覺得個芋香奶綠好好飲🤣🤣有勁多芋泥喺入面 整體亦都唔算好甜!下次經過應該呢度既 絕對會買返杯!如果想清新解渴啲 呢度有各種唔同嘅水果茶/梳打/清茶 五花八門😆😆😆自助區除左有火鍋配料任食火鍋配料之外 仲有炸番薯球 炸番薯條 炸素春卷等等 亦可以掃QR code自助落單叫唔同嘅台灣小食同埋甜品 😍😍臨尾仲有一杯Movenpick雪糕🍦夾埋窩夫🧇食好夾!⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰全部10分為滿分✨ღ味道:8ღ環境:8ღ性價比:8ღ回頭再食機會: 8🌟如果喜歡今次分享請比個❤️
⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰
全部10分為滿分✨