2025-05-28 238 瀏覽
🤍別忘了(太和)近近地屋企附近打個邊爐🫕我地今次叫左Set B~可以任食120分鐘時不時經過都覺得鋪頭幾有特色有棵櫻花樹係到仲掛滿紙卡比人許願🤍湯底簡左壽喜燒同沙茶壽喜燒湯底勁正 好有日本🇯🇵風味!仲可以配埋隻蘭王蛋漿點牛肉食~不過雞蛋只限一隻🤣呢個餐主打澳洲M7牛胸腹、澳洲穀飼卡樂beef,牛板腱等等全部任食!個人最中意食M7牛胸腹,牛味濃郁 入口柔軟Encore左好幾次😆火鍋配料墨魚滑都幾出色 食落彈牙又有粒粒墨魚肉 仲有餃子🥟我都覺得好好食!仲有啲蔬菜🥬可以點 金菇同壽喜燒係勁夾!仲有台式小食都唔錯架~有炸雞扒、金錢肚、蔥肉餅等等☝️同埋呢到可以任飲台式飲品😂我地叫左珍珠奶茶、香芋奶綠、香橙🍊白桃烏龍等 都幾正架!食到最尾仲有一人一杯movenpick/布甸 仲有啲雪花冰同窩夫🧇但我地好飽就無試咁多啦 下次再黎試吓先
🤍別忘了(太和)

湯底簡左壽喜燒同沙茶

個人最中意食M7牛胸腹,牛味濃郁 入口柔軟
Encore左好幾次😆

仲有啲蔬菜🥬可以點 金菇同壽喜燒係勁夾!

仲有台式小食都唔錯架~有炸雞扒、金錢肚、蔥肉餅等等☝️

食到最尾仲有一人一杯movenpick/布甸
仲有啲雪花冰同窩夫🧇