餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

為推動全港減鹽減糖新飲食文化及新生活態度,食物及衞生局、降低食物中鹽和糖委員會及食物環境衞生署食物安全中心推出了《少鹽、少糖、少 • 確幸》餐飲聯盟,參與食肆會提供少鹽少糖選項予顧客,部份更會提供特定減鹽減糖菜式。參與減鹽減糖食肆會獲發計劃標誌,以供張貼於店舖內,供顧客識別。詳情可在此瀏覽:https://rssless.hk

岩岩番到香港 突然想食下中菜。但又太夜。唯有係機場食完先番屋企訓教。雖然係夜晚11點,但都仲有好多人排隊食。都等左10分鐘。我見到入面既樓面做到迷失自我。講番正題,一坐底左,我就叫左成幾日無飲既凍0T。一飲即刻好滿足。。講左太多提外話,講番佢既菜式,味道的確唔錯。但比出面貴左。感覺上有d唔抵。無計機場食野係貴d嫁啦。

2018-06-30
$120 (宵夜)