2019-10-05 2657 瀏覽
朋友生日,嚟咗依間木系清新餐廳同佢食生日飯,感覺好舒服。叫咗嘢食就即刻有餐包,估唔到呢個係我人生中食過最好食嘅免費餐包,有三隻唔同嘅味,外脆內軟,而且暖暖地!⭐️帶子海膽汁意大利飯四粒大隻帶子,煎到半熟,厚肉,冇雪藏味。海膽汁濃郁,包住每粒意大利飯,感覺好幸福!⭐️海鮮餡餅餅皮幾薄,所以每人食兩舊都唔會太滯,不過焗得有啲燶,火候拿捏得好啲就會更加完美,海鮮餡料幾多,又有cheese,真係無得輸!另外有三個唔同嘅醬,牛油果醬、chip tomato、sour cream,三個醬都好match⭐️牛仔肉配有機大啡菇闊條手造意大利麵牛仔肉嫩滑,幾香牛味,但係份量有啲小,如果多啲就好,大啡菇切到一片片,香味十足,juicy,手造意大利麵比起一般意大利麵陣間又咬口。飲品方面都有好多選擇⭐️Greenry 入面有青瓜、梨、蘋果,用冷壓嘅技術就可以保存到生果入邊嘅纖維同營養,感覺好健康。⭐️天然碟豆花蘋果梳打杯身好高,女仔飲起上嚟都有啲辛苦,見到碟豆花變色,好啱打卡!

朋友生日,嚟咗依間木系清新餐廳同佢食生日飯,感覺好舒服。

⭐️帶子海膽汁意大利飯

⭐️海鮮餡餅