2012-02-26
住係附近,光顧呢間野十次以上,但每次都感到樓面的服務很差!繼續幫襯因為食物味道同質素唔錯,以為服務會有所改善,但今日食完又再一次失望~去到攞飛等位,然後接待員帶我入去,但張枱未執過,企係度等佢地執枱.執完枱同樓面講有6大1小,要1張BB椅.佢擺完6個位就走左..張枱得4張椅.20分鐘內,前後叫左4個不同的樓面及經理表示要椅子,但都沒有跟進.最後叫第5個先致至俾到我!好彩其他家人未到,唔係真係要企係度等!自問每次叫佢地都有禮貌,每次叫完都會等一陣,見到佢地做緊其他野..好似失左憶咁..你望著佢地佢都完全冇反應..我覺得如果唔夠人手,等耐D我唔介意,但對顧客的多次要求毫不在意,反影員工的心態非常差!我以後也不會再幫襯,寫呢段野純粹發洩,從未試過如此堅決要上來寫食評~