2009-06-15 10 瀏覽
在3個星期內第2之來係因為佢隻肉蟹不過今次係因為星期5, 所以FULL HOUSE及蟹細隻左WOR, 同朋友說好, 下次一定會向平日來.今天我地叫了一點新野1. 雞C 湯河 - 非常好食, 雞C, 芽菜及河粉多不在話下, 最正係個湯好鮮味. 仲有一些香蒜粒向面,可能係甘令到個湯好香甜, 一碗夠2個人分.建議SHARE食, 再叫其他野.2. 青咖哩豬肉- 第一口都幾甜, 不過當我地打包返HOME第2日再食個時, D辣味唔係從那裡來, 都幾辣WOR. 不得不提, 佢地既料好足,有好多金不換,泰國茄子及青豆.3.炒露旬- 未試過有一間食店在六折下都下甘多料, 好多什菌啦,好多露旬啦. D露旬係好嫩無渣的. 最重要係小油.因為佢地的分量都幾多, 我地到最好要把2及3打包. 我發現佢地既service幾好, 成日加水. d野又快到, 唔錯唔錯. 到係個句, 為左隻肉蟹一定會再來.
今天我地叫了一點新野