2018-07-13 673 瀏覽
小秘書 真係好鍾意食榴蓮㗎❤️ 早幾日又忍唔住跟一樣喜愛榴蓮嘅朋友仔去「榴蓮BB」試吓佢哋新出嘅「榴槤品鑒盤」🤗 本來我同朋友仔約好喺apm一齊行過去,點知烏龍嘅佢繼轉錯車再遊一輪🚇地鐵河,搞到遲大到🤨 小秘書 唯有上去先,成個傻婆咁一個人喺「榴蓮BB」度行來行去、同大大小小嘅榴蓮selfie 吓!🤣⏱等等等... 好嘢!終於人齊,可以開餐lu!要花$148買五件特別版嘅榴蓮雖然就肉痛啲,不過就真係好好食囉👍🏻 而 #小秘書 就最欣賞「十三半」獨特嘅甜味同口感,可惜限定分得一粒,仲要share咗啲比啲朋友仔😕實在唔係幾夠喉👉🏻👈🏻 如果 Durianbb.com 榴槤 BB 可以邀請我哋去做試食特工就發達喇✌🏻

2018-06-01
  • 榴蓮