📍九龍城📍極邪惡🤤海膽蟹肉多士🦀超足料‼️平均$25/件😍之前嚟九龍城多數食泰菜😎今次嚟食fusion西餐😍為咗呢個海膽蟹肉多士🦀套餐未必樣樣啱食,所以都係散叫🤔要咗蟹肉龍蝦湯$68🦞係幾creamy💕味道可以再濃郁啲,就會更加好🤓------------------------------之後就前菜黑松露泡沫香煎帶子$98💓帶子煎得好香🥰配埋黑松露泡沫係幾特別😚😚------------------------------重點嚟啦‼️海膽蟹肉多士$98/4件🦀每塊多士上面都舖滿海膽同蟹肉🤤要分幾啖先食得曬🤣海膽都好甜😝極邪惡🤩------------------------------必叫❤️白酒忌廉汁煮新鮮活蜆$168✨✨我無諗過有咁大隻🙈而且份量好多😍而且個白酒忌廉汁超好食,又唔怕漏😭😭配埋個麵包去蘸住食🤤正到呢🤪------------------------------主菜係炭燒美國安格斯肉眼10oz$348🐮估唔到味道好好💓煎完都仲好嫩,七成都唔會老,證明肉質幾靚🥰所以凡事唔好睇表面🙈味道加翻分❤️
📍九龍城📍極邪惡🤤海膽蟹肉多士🦀超足料‼️平均$25/件😍

蟹肉龍蝦湯