2023-04-19
重口味人士有福啦 重口味人士有福啦 重口味人士有福啦 重要嘢要講三次📢📢📢今日食左呢間拉麵🍜佢Menu唔算好多野揀 所以勝在質素控制得好好😋😋 我同呀妹一坐底就好快揀好佢揀左經典鳴虎 而我就揀左鳴海老拉麵呢個經典鳴虎拉麵 湯底好濃 豬骨🐖味好出 好卦湯 而且木耳絲好爽脆 而叉燒方面煮得入味唔再講 而且炆到好淋 而且好有誠意咁比足三件👍🏼👍🏼而海老個個一上枱已經有明顯🌸🦐味湯頭仲好重味 令到個麵好香😍🤤 蝦味同叉燒都相輔相成 令到味道昇華到一個點🎇佢半熟蛋做到烚到好處 唔會過生/過熟🍳淋得黎仲有半流心效果最後我地怕唔夠飽所以叫左一份麵同一份雞翼🐣 佢個加麵唔係淨係得麵 而係有少少調味同麻油令到食到尾都唔會怕味道太單一 雞翼方面炸得好酥脆 而且上面有芝麻 七味粉同胡椒粉 提鮮之餘仲令到雞翼去到another level📈而唔食辣的妹妹都大讚辣味岩岩好🤫🤫🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘地理 6.5/10環境 7.5/10味道 8.5/10服務 8/10🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
重口味人士有福啦
重口味人士有福啦