2021-02-04 1565 瀏覽
今日同阿哥去開黃埔,因為太掛住日本就入咗一間日式燒肉店食估唔到會咁大驚喜我哋嗌左兩個lunch set最㗎雞腿同埋牛上腹😍仲嗌左個鱈魚胃同埋牛肉他他呢個鱈魚胃雖然係細菌,但係Density好高所以食落其實都好come食超級爽口,調製過嘅醬汁亦都好夾好開胃!做前菜就啱晒!呢個牛肉他他有別於平時喺西餐廳食到嘅,一試一試大條嘅,食落更有口感我嘅海鮮拼盤有兩隻好大好大嘅蝦😍四粒帶子同埋六片squids! 全部食落去都勁新鮮,加上自己即刻笑即刻食,質感口覺控制得好好!重點係要佢好新鮮,無論你燒成點都會好好食架!追加嘅雞腿翼亦都十分嫩滑彈牙,又唔會有雞酥味,同平時出街食開嘅好大分別,絕對值得加!!!阿哥就係和牛愛好者,嗌咗個黑毛和牛大判燒拼牛板腱:佢呢個拼盤其實幾好,食到兩種質感嘅牛肉,牛板腱相對有咬口,牛味較淡!我好鍾意食,因為我好鍾意啲有口感嘅牛肉而且我驚肥😜我阿哥就食嗰個和牛食到舔舔舌😋超級重牛味,再加上入口即溶!再配埋今餐餸嘅生雞蛋🥚簡直係慶祝到升天我哋仲加咗份生菜食,完全可以中和牛肉嘅油膩追加嘅牛上腹亦都好高質!牛味好重,帶口感,油脂適中!應該大部份嘅人都會超級中意食!果然係追加好物😚跟
今日同阿哥去開黃埔,因為太掛住日本就入咗一間日式燒肉店食
估唔到會咁大驚喜
鱈魚胃
呢個鱈魚胃雖然係細菌,但係Density好高
所以食落其實都好come食
超級爽口,調製過嘅醬汁亦都好夾好開胃!做前菜就啱晒!
牛肉他他
我哋仲加咗份生菜食,完全可以中和牛肉嘅油膩
跟餐有一杯嘢飲,可以自己加糖,調教自己鍾意嘅甜度 好user friendly gar!
幫我哋諗住買單嘅時候,原來仲有甜品跟!本身已經太滿足唔記得咗我諗住走,在想買甜品真係畫上一個超完美嘅句號,雪花冰冰涼涼中和晒食燒肉嘅熱同油膩,好貼心丫!😚😚😚

呢度嘅服務質素更加同埋食物質素一樣!好到爆炸!店員講嘢好溫柔亦都時時刻刻睇住你有咩需要,令到成餐飯食得超級舒服😌大家絕對值得去試
牛肉他他
  • 黑毛和牛大判燒拼US牛板腱肉