絕對唔會再幫襯,都會同晒身邊嘅人講唔推薦。唔批評嘢食嘅味道,今次只針對員工嘅態度同埋處理方法。首先我明白新年好忙,所以出品慢..但當我地催單兩次後,員工依然係意見接受態度照舊..由催單第一次到第三次都未出到碟珍貴嘅鰻魚。然後有個職位大小小嘅員工行過嚟同我哋講:幫你哋追緊,唔使急住用餐時間離開。於是乎我哋等又等,等到我哋夠鐘去睇戲,過程大約等左半個鐘,心入邊諗就算啦..然後我哋拎四包飲品,每人一包邊行邊飲明白餐廳有規矩話唔可以將食物飲品外帶離開,不過員工嘅處理手法極為差!首先我出去時,係聽到門口嘅員工對講機內有員工話我哋外帶餐廳飲品,叫佢截住我哋然後有一個男員工,未搞清楚成件事,就行過嚟話我哋拎咗半打飲品,要求我哋拎返出嚟喺呢度已經對佢嘅態度極之反感佢仲要講到好大聲,叫啲員工截着我哋然後我開始向佢哋解釋,我哋催左三次單珍貴嘅鰻魚,到最後都係冇上到佢就同我哋講:而家擺咗落你張枱度啦,已經出咗。然之後叫我哋唔好將兩件事混埋一齊講,一單還一單。同埋冇同自己員工溝通清楚,就直接話我哋用餐時間超時,但是事前我哋係得到員工批准我哋先繼續坐喺度等碟鰻魚!呢間餐廳處理事件手法十分不恰當,令到客人感到十分
絕對唔會再幫襯,都會同晒身邊嘅人講唔推薦。
唔批評嘢食嘅味道,今次只針對員工嘅態度同埋處理方法。
首先我明白新年好忙,所以出品慢..
但當我地催單兩次後,員工依然係意見接受態度照舊..
由催單第一次到第三次都未出到碟珍貴嘅鰻魚。
於是乎我哋等又等,等到我哋夠鐘去睇戲,
過程大約等左半個鐘,心入邊諗就算啦..
然後我哋拎四包飲品,每人一包邊行邊飲
明白餐廳有規矩話唔可以將食物飲品外帶離開,
不過員工嘅處理手法極為差!
首先我出去時,係聽到門口嘅員工對講機內
有員工話我哋外帶餐廳飲品,叫佢截住我哋
然後有一個男員工,未搞清楚成件事,
就行過嚟話我哋拎咗半打飲品,要求我哋拎返出嚟
喺呢度已經對佢嘅態度極之反感
佢仲要講到好大聲,叫啲員工截着我哋
佢就同我哋講:而家擺咗落你張枱度啦,已經出咗。
然之後叫我哋唔好將兩件事混埋一齊講,一單還一單。
呢間餐廳處理事件手法十分不恰當,令到客人感到十分不愉快!
大年初一!谷住度氣離開!
2023-01-22