2024-05-14 87 瀏覽
甜蝦唐揚炸到好酥脆,一上嚟就已經聞到佢嘅香味,蝦比想像中嘅大,而且份量都多。一路傾偈一路食唔覺唔覺就食晒。究極丼絕對係佢嘅主打,一個丼飯裏面已經夠晒我哋兩個女仔嘅份量,而且仲有好多種唔同類型嘅海鮮MIX一齊,又鮮又滿足銀魚仔冷豆腐, 好fresh。朋友好鍾意食銀魚仔,我哋撈埋落個究極丼度食,又豐富咗🤩我哋仲叫咗個打卡一流嘅海鮮杯,入面除咗見得到嘅海膽,魚籽,三文魚塊,仲有好多蟹肉絲,最底嘅係一啲蜜柑啫喱,一個杯又係刺身又係甜品,大家可以留返後少少先食😋😋另外我哋叫嘅碎吞拿魚腩卷同埋蟹膏雪魚乾都好唔錯👍煉乳士多啤梨雪葩應該係期間限定,我哋係咁啱喺個黑板嗰度見到先至叫,一碟有四粒,仲要黐埋金箔,超有誠意。雪芭嘅質地唔係就咁雪糕,我哋食落覺得有少少軟囉,但係又唔似係糯米,好特別。士多啤梨當然會有自身嘅一啲果酸,溝埋練乳食,一流。我覺得呢個價錢有四粒真係勁抵。
另外我哋叫嘅碎吞拿魚腩卷同埋蟹膏雪魚乾都好唔錯👍