Vision 8

2022-05-28 405 瀏覽
疫後再嘗荃灣人氣西餐廳😍有氣氛既溫馨小店,慶生好地方!🥳🥳前菜麵包熱辣辣🍞黑松露牛油放上麵包上立即溶化!新鮮麵包最好食😋非常有誠意!燒牛肉羅馬生菜炸洋蔥圈配蜂蜜芥未蛋黃醬🥗燒牛肉有份煙燻嘅感覺🥗🐮牛肉表面有浸燒烤味!薄切生牛肉鹹鹹地,好有牛肉味,像食緊巴拿馬火腿加埋爽口清甜嘅生菜🥬同香脆洋蔥🧅圈係一個好開胃嘅頭盤!野菌忌廉湯配黑松露菌油 🍲用咗好多種不同野菌,黑松露味道超濃郁係我食過最好食蘑菇湯,沒有之一!龍蝦忌廉濃湯🦞有粒粒龍蝦肉,爽口彈牙!湯一定要夠熱先好飲,呢度啲野食樣樣熱辣辣!煙三文魚pizza🍕簿Pizza先可以脆到卜卜聲!煙三文魚都係大大片,加埋新鮮火箭菜同濃厚拉絲芝士🧀!蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒配芥末汁🐷好香煙燻感覺,係蘋果目嘅香味,唔使點芥末,反而豬肉味道更加出,近骨位嘅豬肉特別嫩滑!啖啖肉好有豚肉味!有芝士薯蓉做配菜,份量好足絕對可以食到飽飽!店舖細細,服務員有禮,勤力加水!仲會同我地講生日快樂!愉快的一晚!
疫後再嘗荃灣人氣西餐廳😍有氣氛既溫馨小店,慶生好地方!🥳🥳

前菜麵包熱辣辣🍞
黑松露牛油放上麵包上立即溶化!
新鮮麵包最好食😋非常有誠意!

燒牛肉羅馬生菜炸洋蔥圈配蜂蜜芥未蛋黃醬🥗

燒牛肉有份煙燻嘅感覺🥗🐮
牛肉表面有浸燒烤味!
薄切生牛肉鹹鹹地,好有牛肉味,像食緊巴拿馬火腿
加埋爽口清甜嘅生菜🥬同香脆洋蔥🧅圈
係一個好開胃嘅頭盤!

野菌忌廉湯配黑松露菌油 🍲

龍蝦忌廉濃湯🦞
有粒粒龍蝦肉,爽口彈牙!
湯一定要夠熱先好飲,呢度啲野食樣樣熱辣辣!

煙三文魚pizza🍕

蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒配芥末汁🐷
有芝士薯蓉做配菜,份量好足絕對可以食到飽飽!

• 蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒
  • 燒牛肉羅馬生菜炸洋蔥圈配蜂蜜芥末蛋黃醬