2017-11-27 1594 瀏覽
去到灣仔蘇豪區,本來想食餐好,見到有琳琅滿目嘅西餐,選擇咗呢間可以坐喺外邊的西餐,我叫了all day breakfast,我男朋友叫咗個煙肉磨菇天使麵!我個餐係包一杯野飲給一個沙律,個沙律我明明叫三文魚沙律,但係我完全見唔到三文魚嘅蹤影!我男朋友叫嘅係煙肉蘑菇天使麵,我只係見到蒜頭同埋一絲絲唔知係乜嘅食物!價錢貴唔係問題,最緊要好食,食乜都唔好食先至係我最嬲嘅地方!我個早餐啲煙肉同蘑菇下面全部都係油!係好多嘅油,啲油都唔係純黃色!見到張單真係唔想找!問佢點解食物質素咁差,佢用英文回答我 I don't know what are you talking about!當時我真係快講粗口!態度超差