2020-01-21 2623 瀏覽
難得早收工 又要等朋友放工 中間時間緊係難得咁去食個tea食個tea 想舒服又食得好少少 價錢又要唔太貴 就揀左2+2 Cafe~ 睇到佢做緊朱古力雜莓主題🍓🍇 like咗佢哋個Facebook仲有優惠添由於係平日入到去加埋我都係得三個人 真係好chill~~甜品選擇就有呢一行 大概都有十幾款嘅甜品選擇 而另一邊都有少少熱食 👇🏼朱古力紅莓蛋糕(左)朱古力味好濃厚 食落去嘅mousse味都好正 藍莓朱古力芝士凍餅 (右)呢個中間層蛋糕就比較多 仔細見佢裏面其實有三層蛋糕 👇🏼黑加倫子香檳蛋糕(左)呢個個樣唔係最吸引我嘅 不過食落去酸酸甜甜有幾夾 推薦草莓蛋捲(右)食落同上面個朱古力紅莓蛋糕好似 朱古力味重過草莓👇🏼藍莓芝士蛋糕(左)以芝士蛋糕來講略為硬身 個人口味鍾意軟身少少草莓brownie(右)呢個冇試因為唔係好鍾意食brownie👇🏼朱古力藍莓拿破崙(左)幾鍾意佢切到細細件 方便食之餘又唔會太快飽 有啲似藍莓脆脆多啲 香蕉朱古力批(右)👇🏼凍櫃方面 都有好多唔同嘅布甸啦 大菜糕等等 冇全部試晒 不過幾推薦芒果布甸而生果方面亦都有火龍果同埋蜜瓜 最後當然唔少得係movenpick雪
難得早收工 又要等朋友放工 中間時間緊係難得咁去食個tea

由於係平日入到去加埋我都係得三個人 真係好chill~~

甜品選擇就有呢一行 大概都有十幾款嘅甜品選擇

而另一邊都有少少熱食

香蕉朱古力批(右)

而生果方面亦都有火龍果同埋蜜瓜

最後當然唔少得係movenpick雪糕 雖然天氣都有少少凍 不過見到咁多口味點都要食幾隻味過吓癮

甜品自助餐嘅時間係由3:45到5點 雖然係有好多唔同甜品嘅選擇 不過就覺得唔夠時間食 好難一次過食晒咁多樣
但係以咁嘅價錢,環境同服務 我都覺得係物超所值嘅
建議大家平日得閒可以黎試吓