位於尖沙咀既一間玩味十足既西餐廳,餐廳係mamaday既姐妹店,入面都貫徹佢既作風一樣咁有風格,而且餐牌既食物名稱好搞鬼^_^*唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚飯 $125 加$28升級全條魚*我本身就真係無抱好大期望,但其實可以抱少少🤏期望架。鰻魚全條好肥美,唔多細骨真係啖啖肉。個蛋好滑,不過應該落左唔少牛油所以食落有少少膩,但加埋紫菜燒汁同會郁既木魚幾唔錯😛。*有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹🦀意大利扁麵 $138*👍🏻👍🏻超推薦嘅意大利麵,個人最愛呢個😻,先講麵條,咬勁十足,見到真係加左蟹肉去煮,啖啖蟹味,而蟹柳同蟹鉗大大條,成碟份量亦好多,大滿足😛。*美利堅合眾國草飼牛扒 $168*我哋叫咗半成熟嘅牛扒,所以肉質都好Juicy同埋唔會韌,不過美中不足嘅地方係牛扒份量唔算好多。另外隨碟有沙律菜同埋一口凍芝麻醬烏冬,仲有脆卜卜蝦片。*點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿) $𝟷𝟹𝟾*真係成隻軟殼蟹放喺Pizza上面🤪,軟殼蟹係新鮮炸起,香脆得來唔會太油。pizza有香濃嘅芝士醬汁淋喺面,加埋甜甜地嘅菠蘿食落感覺唔會太油膩。*普通到無得再普通既炸魷魚🦑圈 $68*炸得香口,而且炸粉唔多。*童年嘅朱古力

*唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚飯 $125 加$28升級全條魚*

*有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹🦀意大利扁麵 $138*

*美利堅合眾國草飼牛扒 $168*

*點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿) $𝟷𝟹𝟾*

*普通到無得再普通既炸魷魚🦑圈 $68*
炸得香口,而且炸粉唔多。

*童年嘅朱古力加威化外層…估到未? $56*
有繽紛樂同朱古力蛋捲做裝飾,好睇又好食。latte本身都唔係好甜,所以夾埋朱古力一齊食甜度就啱啱好。

*75.3%朱古力最好味 $48*

*豆腐豆腐豆腐咖啡 $56*
豆腐同咖啡☕️原來又幾夾架喎,最上面係豆腐味雪糕,而最頂有粒豆,本身以為係咖啡豆,一食落,原來係朱古力🍫黎架!而雪糕上碟既時候算硬,所以慢慢嘆都得😌,唔洗一上枱就急住食雪糕,不過餐廳冇額外俾個細匙羹食雪糕令到有少少狼狽🤣