同朋友係附近做完gym,就想搵啲好野食獎勵下自己!一齊去食街搵食,見到有座位嘅立鮨覺得好新鮮,平時叫慣外賣,都覺得性價比好高,竟然有得坐,一定要入去試吓!食物質素比平時外賣更好,始終都係較新鮮,而且坐bar 枱可以睇埋師傅點樣處理食材,師傅每次上枱又會介紹,好似食緊omakase咁🤣特別要提一提幾樣印象較深刻嘅食物:特選三文魚盛合有齊多款三文魚組合嘅壽司都只係$58,三文魚新鮮而且厚切,性價比真係好高珍寶赤蝦爽口彈牙,一件唔夠就encore 咗件大中吞拿魚腩壽司,用蔥花做咗少少調味令到拖羅冇咁油膩,而且係入口即溶!我覺得大中吞拿魚腩都一定要食!仙鳳趾厚岸真蠔,自從疫情冇得去日本,好耐冇食過咁大隻嘅日本蠔,即叫即開,有海水味好新鮮!雖然本身住港島區,今次只係咁啱嚟搵朋友,但係呢間分店有得坐,性價比又高,下次去開荃灣都會再嚟食!

珍寶赤蝦爽口彈牙,一件唔夠就encore 咗件