2023-10-22 52 瀏覽
店舖門口是一道木門,充滿神秘感。食物主要以廚師發辦既鐵板燒為主,今次被安排坐bar 枱,可以欣賞廚師煮野食🤭❇️煙三文魚沙律🌀三文魚卷住爽脆既沙律菜,仲有兩粒車厘茄,旁邊既泡泡係柚子汁👍 非常開胃可口。❇️蟹籽parma ham配菠蘿🌀菠蘿配parma ham 又幾夾,菠蘿既甜酸可以中和左parma ham 既鹹味,唔錯!❇️生蠔🌀好鮮甜,平時唔食生蠔既我,竟然覺得好食👏🏻👏🏻👏🏻❇️鮑魚配扇貝🌀鮑魚上鋪滿蒜蓉,好香!扇貝加入黑松露醬和牛油,味道level up!❇️白鱔配燒蠔及本菇🌀白鱔肉質厚實,好脆口👍 燒蠔熟既程度岩岩好,恰到好處!❇️宮崎厚切黑豚扒🌀肉質鮮軟,又有光澤,旁邊還有一個好可愛既🍄 , 原來係白蘿蔔,可以消滯,好可愛❤️❇️厚切雞肉🌀雞肉香濃嫩滑,仲有香濃既蒜蓉醬配搭,好惹味👍❇️雞蛋炒飯🌀雞蛋配甘筍炒飯,蛋味香濃👍❇️麒麟啤酒🍻
店舖門口是一道木門,充滿神秘感。
❇️煙三文魚沙律

❇️蟹籽parma ham配菠蘿

❇️生蠔
🌀好鮮甜,平時唔食生蠔既我,竟然覺得好食👏🏻👏🏻👏🏻

❇️鮑魚配扇貝

❇️白鱔配燒蠔及本菇
🌀白鱔肉質厚實,好脆口👍 燒蠔熟既程度岩岩好,恰到好處!

❇️宮崎厚切黑豚扒

❇️厚切雞肉
🌀雞肉香濃嫩滑,仲有香濃既蒜蓉醬配搭,好惹味👍

❇️雞蛋炒飯
🌀雞蛋配甘筍炒飯,蛋味香濃👍

❇️麒麟啤酒🍻