2017-10-14 403 瀏覽
好鍾意呢條咁寧靜嘅小街,放下狗散下步,睇住XXL佢裝修,終於等到有機會同我最愛的家人一齊食啦!一進入店內就感受到南法嘅風情,漁港小船,新鮮海鮮空間感大的休閑小店感覺舒服。慢活嘅感覺湧出來,所以我們都想要一點酒精我們三點了 MOJITO 3 WAYSMAngo, Strawberry & Mixed wild fruit成個系列都好清新,帶鮮果的酸甜味。Rum 酒味道也不弱,再加埋新鮮嘅薄荷葉成個人都覺得好 refresh 其他兩位女士都說 on diet, 一碟 regular 份量的沙律已教他們樂上半天尼哥斯沙律有美味新鮮的 Seared Tuna,七彩繽紛添特色。主菜就係我期待左好耐嘅 炭燒美國斧頭扒,雖然價錢要 1288,但就有 1 kg 光澤誘人嘅優質牛肉,我哋三個人share 都差啲食唔晒賣相已經可以呃晒 like,一上枱已經香氣撲鼻,外表看起來飽滿豐盈 ,叫我呢個牛魔王又點忍得口呢切開一片嘅份量已經差唔多等於出面一塊牛小排。哈哈哈真係巨人食嘅size。我個人喜好Medium, 廚師果然做得到外面 grill 得焦香,肉色粉紅,入口柔軟嫩滑牛肉味濃郁而且濕潤可口,到而家仍然很

一進入店內就感受到南法嘅風情,漁港小船,新鮮海鮮
空間感大的休閑小店感覺舒服。

慢活嘅感覺湧出來,所以我們都想要一點酒精

我們三點了 MOJITO 3 WAYS

Medium, 廚師果然做得到
外面 grill 得焦香,肉色粉紅,入口柔軟嫩滑

牛肉味濃郁而且濕潤可口,到而家仍然很懷念
生日
  • 炭燒美國斧頭扒