2023-01-13 1183 瀏覽
每個月都好期待壽司郎更新期間限定, 今次就係拖羅盛宴, 不過最吸引我都係焙茶和風芭菲講咗拖羅盛宴嘅主題壽司先啦, 厚切天然藍鰭大呑拿魚腩 / 極上厚切長鰭大呑拿魚腩 / 大盛天然黑鮪蔥花吞拿魚海苔包, 呢三款都夠魚油香熱食都唔錯, 炸水牛芝士有拉絲好食又好玩, 只係份量較少, 明太子忌廉烏冬好濃厚creamy, 鹹鮮嘅明太子加埋紫菜同紫蘇剛剛好大切日本產油甘魚腩冇失望, 反而梳乎里海鰻就油膩咗D, 不過都真係有空氣感嘅焙茶和風芭菲 - 綠茶、焙茶、黑糖、黃豆粉蕨餅, 最夠和風而且不敗組合嚟咗幾次都未試過酒精飲品, 就試埋梅酒同highball, 中規中矩但太多冰忌廉芝士鰻魚 - 味道合乎預想, 特別在粒芝士一碟跌係碟, 另一碟直情唔見咗, 當然店員都有重新換上, 唔知有冇更好方法令壽司完整D唔記得呢舊炸魚係咩名, 但外形同口感都好似炸雞皮, 可以SKIP呢2款不過不失, 唔試冇損失

厚切天然藍鰭大呑拿魚腩
極上厚切長鰭大呑拿魚腩