Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2019-06-10 2014 瀏覽
見官網寫有龍蝦, 皇帝蟹腳, 長腳蟹, 生蠔, , 呢d 全有齊, 好係期待。琴晚6:15pm 到達, 門口已有不少人, 但餐廳等到6:29pm 先比客人一一check booking 後先入內進食, 安排有點失當!我地6:35 左右先能入內, 但龍蝦與皇帝蟹已不見蹤影, 生蠔亦一直要排隊, 每次見都有5,6人以上在排隊, 而只有一個師傅起度開生蠔! 而食物質素同樣令人失望, 龍蝦細小, 外形更是甩皮甩骨, 質素很差, 皇帝蟹腳偏咸而且refill 速度唔快!生蠔新鮮, 但次次要排好一陣子。其他食物無咩興趣影相了,只可以話呢度種類好多, 但質素一質, 食過一次便可了! 另外真係要提一提係洗手間阿姐唔太得, 竟然2個阿姐可以起洗手間打牙較打左好耐, 重點係其中一個係坐埋上洗手盆隔離嘅雲石度, 果時仲要有4,5個客起度搵抹手紙(因為好多盒用哂都無refill) 佢都可以無反應, 只可以話呢間buffet 有太多嘅不足!

生蠔新鮮, 但次次要排好一陣子。