餐廳: 良記餐廳(老鳳冰室)
資訊:

2019-09-26 406 瀏覽
今日經開深水埗咁就去呢間深水埗排第一既冰室試下啦!去到唔洗等!但環境比想像中迫裝修就真係幾得意!我地嗌咗個 火腿仿鮑片絲通粉跟黑松露炒蛋多士$42加波波冰鎮咖啡少甜加$14唔洗五分鐘就黎啦勁快!個通粉係扭扭粉黎!幾好呀!口感比普通通粉好好多而湯都夠味又大碗!好可惜個黑松露炒蛋可能大家都話好正令我期望太高?我覺得太油而且黑松露遮哂d蛋味個多士就都幾脆既!但就唔覺得好想再食既感覺反而波波冰鎮咖啡就好好飲因為一早睇咗食評話好甜我就嗌少甜!結果好飲呀!!特別加埋個波整碎咗變沙冰咁幾正好嘞到個蝦多士Oh no呢個真心麻麻第一唔熱 擺明整定第二無蝦味....大把地方好食過佢第三蝦膠太硬除咗大份唔覺得好食總括黎講野食ok既但未至於好正(可能我無食佢最正個d 啦我見其他人食套餐賣相好靚)但抵食既個價錢!打卡一流但姐姐態度差黑口黑面呼呼喝喝專登來就唔值經開可以一試既我就未必會再來啦哈哈
今日經開深水埗
咁就去呢間深水埗排第一既冰室試下啦!

去到唔洗等!但環境比想像中迫
裝修就真係幾得意!

我地嗌咗個 火腿仿鮑片絲通粉
跟黑松露炒蛋多士$42
加波波冰鎮咖啡少甜
加$14
唔洗五分鐘就黎啦勁快!

個通粉係扭扭粉黎!
幾好呀!
口感比普通通粉好好多

而湯都夠味又大碗!
好可惜
個黑松露炒蛋可能大家都話好正
令我期望太高?
我覺得太油

而且黑松露遮哂d蛋味
個多士就都幾脆既!
但就唔覺得好想再食既感覺

反而波波冰鎮咖啡就好好飲

因為一早睇咗食評話好甜
我就嗌少甜!結果好飲呀!!
特別加埋個波整碎咗變沙冰咁幾正

唔覺得好食

總括黎講
野食ok既但未至於好正
(可能我無食佢最正個d 啦
我見其他人食套餐賣相好靚)
但抵食既個價錢!

打卡一流
但姐姐態度差