2021-03-20 762 瀏覽
晚上大概8點9左右嚟到唔需要等位,叫咗一個瓏瓏雞煲同雞扒牛扒鐵板餐。個雞煲係用咗雞髀肉,味道都尚算可以,但都有進步空間因為都唔係太夠香同埋辣,份量一個人其實就剛剛好。至於個鐵板餐牛扒夠晒林,雞扒都可以,薯菜嘅話佢哋係跟薯角有大量嘅甘筍仔,姐姐好好人仲跟咗少少飯俾我哋,不過等嘅時間都幾耐下。聽到隔離枱嘅牛仔骨等咗成個鐘,偷望到等咗成個鐘之後嚟到嘅牛仔骨係超級大煲😂😂😂好肯定兩個人都食唔晒,姐姐話臨收工會整晒去整多啲,所以通常份量都會多啲。小插曲,有一對情侶9點9入到黎,其實職員都好好人比佢哋入嚟叫嘢食,我估佢應該叫啲好複雜嘅嘢,廚房話做唔到...其實佢自己都唔會食得切囉🙄之後就喺舖頭度大噪大鬧,非常失禮。10點夠鐘所有人都要走,排隊俾錢嘅時候嘅時候,唯獨是佢哋兩個賴死唔肯走仲要慢慢食.....真.香港人係咁既咩?