大圍好出名嘅cafe,呢度嘅 Bagel 人人都讚不絕口,所以真係要來試吓!一早未開門,就已經有人排緊隊,真係好誇張啊!好彩我排第一😛😛不過佢啲麵包都要大約10:30至11:00先有得供應,所以唯有飲住杯咖啡慢慢等啦!每星期嘅麵包款式都會唔同,今日試咗三款,其餘兩款因為係有南瓜同番薯,我唔係好鍾意呢兩隻味,所以我就冇試啦!🔸黑朱古力麻薯貝果𝐝𝐚𝐫𝐤 𝐜𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐦𝐨𝐜𝐡𝐢 $𝟒𝟎 (𝟒.𝟐/𝟓)朱古力味濃郁,麵包好有口感,朱古力醬同麻薯,食落口完全唔似全素,真係好好味!🔸日式雜菌芝士貝果 𝐦𝐢𝐱𝐞𝐝 𝐦𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐡𝐞𝐝𝐝𝐚𝐫 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥 $𝟒𝟓 (𝟒.𝟑/𝟓)勁多蘑菇同芝士,呢個配搭永無錯的,呢個仲正😋😋 🔸紫米乳酪抹茶軟包 𝐛𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐛𝐮𝐧 $𝟒𝟎 (𝟒/𝟓)呢個好特別,因為中間係紫米同忌廉芝士,呢個配搭好新鮮,真係好特別!𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐜𝐚𝐩 𝐦𝐨𝐜𝐡𝐚 $𝟒𝟓 (𝟑.𝟗/𝟓)比平時嘅mocha多咗一層泡沫奶,估唔到咁神奇,幾特別!😻𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐰𝐡𝐢𝐭𝐞 $𝟒𝟎 (𝟑
𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐜𝐚𝐩 𝐦𝐨𝐜𝐡𝐚 $𝟒𝟓 (𝟑.𝟗/𝟓)
比平時嘅mocha多咗一層泡沫奶,估唔到咁神奇,幾特別!😻
𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐰𝐡𝐢𝐭𝐞 $𝟒𝟎 (𝟑.𝟗/𝟓)