2015-11-03 577 瀏覽
今次要介紹一間有驚喜既餐廳😚我去的時候重見到前庫務局局長馬時亨,系咪證明係有d保證呢?呢度個set lunch包一個appetizer,main同飲品,仲有熱辣辣既麵包送,其實系抵既。講番呢個appetizer個魚系mash到變左有d似薯蓉甘樣鋪系烤好既法包上面,加埋隻poached egg真系perfect池。個魚有少少變左用spread既形式present 個人覺得幾特別!Lunch有呢個portion真系不得了🙈比目魚煎得剛剛好,裡面好滑好滑仲有d牛油味,配埋少少薯蓉系底同埋toss好左既salad,我比100分👍另外有個main系slow cooked chicken我都非常推介大家試(冇影),佢個雞胸肉嫩到爆,食落去texture會以為系豬肉,不得了不得了!
今次要介紹一間有驚喜既餐廳😚
我去的時候重見到前庫務局局長馬時亨,系咪證明係有d保證呢?
仲有熱辣辣既麵包送,其實系抵既。

講番呢個appetizer
Salt cod brandade with black truffle
個魚系mash到變左有d似薯蓉甘樣鋪系烤好既法包上面,
加埋隻poached egg真系perfect池。

Lunch有呢個portion真系不得了🙈
Daily fish- Flatfish
比目魚煎得剛剛好,裡面好滑好滑仲有d牛油味,
Daily fish- Flatfish