2019-05-22 3356 瀏覽
知道登龍街呢邊都多隻食, 所以今次特登黎呢邊食野~ 行過見到有Goobne既宣傳,又好似好附冇食過就上左去VPOINT度試喇! 上面環境好開揚好靚, 四周都係落地玻璃,等客人可以一邊望海一邊食雞…其實感覺真係好chill好舒服望住咁靚既景食野真係人都開心D同埋胃口都好D呀 佢地menu第一頁係新出既 <<UFO Fondue>> $258芝士控一定必試啦‼ 佢入面包含左三種芝士(Mozzarella, Cheddar, Grana padano)攪拌融化去形成Cheese Fondue..🧀而且佢地備有6款烤雞口味, 你地可以隨意自選兩款口味~我今次就試左佢地都算新出既 <<🍯蜜糖香滑烤雞>> & <<🌶甜辣烤雞>>烤雞上枱果時都幾震撼! 因為全部都係雞槌🍗 完全估你唔到呀~ 雞槌全部啖啖肉&夠嫩滑~蜜糖香滑烤雞既味道有小小似Honey Mustard 既味道~ 姐係冇得輸既味道!另外一隻係甜辣味, 平時食炸雞既甜辣味係係個面上面淋甜辣汁, 但因為佢係烤雞, 所以係比炸雞入味!甜辣汁同雞係融

望住咁靚既景食野真係人都開心D同埋胃口都好D呀

而且佢地備有6款烤雞口味, 你地可以隨意自選兩款口味~

雞槌全部啖啖肉&夠嫩滑~

甜辣汁同雞係融合左~

我地仲order左一份<<泡菜煎餅>> $108

呢度既泡菜煎餅真係比到驚喜我! 首先, 佢入面有源源不絕既泡菜~ 而且泡菜果隻酸辣味係仲keep到既!
而且入面仲有魷魚粒粒~ 增加左佢既鮮味! 呢度既泡菜煎餅比起好多HK既韓國餐廳更加啱我口味!
真心推薦~
  • 蜜糖香滑烤雞