2021-01-06 821 瀏覽
📍 Cafe Gray Deluxe金鐘金鐘道88號太古廣場奕居49樓Upper house cafe gray deluxe 既afternoon tea,長期full booking即日book都比我食到 雖然window seat 冇哂 但位於49/F加上大玻璃樓底夠高,睇到哂維港景色🏙✨Teakha x Cafe Gray Deluxe Afternoon Tea Set💰$285/per person ,$480 for 2茶家本身呢間cafe既cake同scone我都好中意 今次茶家 X Upper House 真係幾好 咸點同甜點味道都好平均 好精緻幾特別 甜點有綠茶cheese cake 好soft 每一樣都吾會好甜Scone吾會好乾 滿意👍🏻整體食到景,食物質素都算中上不錯😋同閨蜜👭男/女朋友尼就perfect池啦😍
📍 Cafe Gray Deluxe
金鐘金鐘道88號太古廣場奕居49樓