2014-10-26
赤柱廣場~waffleman之前都聽過朋友讚呢間野好正,價錢合理野食賣相味道都ok,今次同男朋友去赤柱就緊係要試下啦。本身以為會好多人排隊但原來都唔係,不過等佢整出黎都等左5至10分鐘。我地一人叫左一款窩夫,我見到餐牌有隻招牌嘅 焦糖綠茶新地窩夫 即刻9秒9決定叫呢個,成個賣相都好吸引。 最後好surprise咁竟然出到黎同個餐牌相似度有99%,證明冇用相呃人,係真嘅。拎左出去出面d台對住個海食,真係正到爆。 本來呢排始凍,個雪糕應該容得冇咁快,不過加埋個熱嘅窩夫係底又加速番,但都冇影響太多,一啖凍一啖熱真係好好味lol可惜我覺得朱古力同綠茶麻麻地夾,如果你地去食嘅話可以考慮要求唔好加朱古力係雪糕面,可能會好味d 總括黎講係好味嘅,加上風景真係正到爆!!!
總括黎講係好味嘅,加上風景真係正到爆!!!