2017-05-09
因為附近返工關係,加上附近真係無好選擇,間中都會嚟食,第一次食係叫外賣食咖哩雞飯,打開飯盒發現得3舊雞同咖哩汁,薯仔都無舊,咖哩汁算ok今日一個人又去食,去到要等位,拎左87籌,等到咁上下差唔多到嘅時候佢叫88兩位,之後又89兩位,心諗1個人真係要等到得一個位果啲先俾我入? 算,等多陣睇睇,轉頭有個男人走入去同佢講一位,即俾佢入,咁我都出聲話我等緊位,佢就帶我入卡位,對面一對情侶差唔多食完,我叫左個午餐咖哩豬排飯+餐飲凍檸茶,等緊飯時,情侶走左,入左3個單人,一個卡位4個都唔識,好自然我坐左入面,呢個時候飯到,無架餐舉手問侍應,佢叫我自己喺枱側面拎,搞到我要叫隔離唔識嘅女士幫我拎咖哩汁都係無變,不過不失,豬排完全無味,羅宋湯好似加左水咁,淨係得個酸帶位完全唔識帶,有位就放落去侍應拎一拎餐具都唔肯,送飯嚟仲要大叫問係邊個咁嘅價錢唔值喺呢度食埋單$61
帶位完全唔識帶,有位就放落去
侍應拎一拎餐具都唔肯,送飯嚟仲要大叫問係邊個
咁嘅價錢唔值喺呢度食
埋單$61