2019-09-29 2526 瀏覽
從來未試過海底撈 無論國內或香港 只知道海底撈以服務出名 除左食野仲可以免費享有餐前小食 美甲其他服務今次book左星期六中午1:00 黎到餐廳8成滿 經侍應解釋後我地決定任飲飲品(每人加$15) 有雪梨水 檸檬茶同豆漿醬料每位加$18 有好多選擇任食區有前菜 生果 湯同甜水最欣賞啲烏雞湯 好清甜 (飲左幾碗都冇口渴 我估應該真材實料 吾係味精湯) 😂😂湯底揀左4宮格 可以每款試下味蕃茄湯愈滾濃郁麻辣湯有辣 但食吾出麻豬肚湯 正常味豬骨湯 同豬肚湯太似 正常味(如果再食只會選擇蕃茄同麻辣 必竟4宮格價錢比較貴) 😂😂食飯途中約左美甲美甲姐姐好細心咁幫我整左靚靚指甲當日有朋友生日 侍應一齊唱生日歌俾佢聽 仲有禮物 水果盤送好搞笑😂😂😂😂😂不過係開心既如果Order拉麵就會係你面前即時表演 拉麵有分幼麵或粗麵 我地揀左粗麵 食落有咬口啲餐廳服真係超級好 連蝦殼都要幫你剝埋(我地選擇自己剝😂) 雖然服務好但未必會再食 因為今日並無叫特別貴既食物 4人食左$1800 只可以話價錢只是同服務成正比😂😂 啲食物其實同平時大__口任食冇咩分別🤣🤣
醬料每位加$18 有好多選擇

食飯途中約左美甲
美甲姐姐好細心咁幫我整左靚靚指甲

當日有朋友生日 侍應一齊唱生日歌俾佢聽 仲有禮物 水果盤送
好搞笑😂😂😂😂😂不過係開心既

餐廳服真係超級好 連蝦殼都要幫你剝埋(我地選擇自己剝😂)